28 de maig 2007

Red Acciones Urgentes

Al cap d'un temps de fer-me soci d'Amnistia Internacional em vaig apuntar a la "Red de Acciones Urgentes"

Amb la periodicitat que tu esculls (en el meu cas 2 vegades per mes) reps un email d'AI informant d'un cas de vulneració dels Drets Humans a un pais del món. La teva feina es enviar un email o carta normalment al president del pais, un ministre i a la embaixada d'aquell pais a Espanya posant de manifest la teva repulsa a aquests fets.

I ja està!!! si no escrius ningú et diu res així que tampoc t'has d'obligar si no pots (jo de fet amb el postgrau porto un parell de mesos sense ficar-m'hi) i te la conya d'enviar correus a gent com Mahmud Ahmadineyad (president de l'Iran), Raul Castro (Cuba), Bashar Al-Asad (Siria) o el nostre estimat George W. Bush...

I això perque? doncs perque avui he rebut un email d'AI informant dels resultats obtinguts al 2006 que es poden veure en aquesta web, i en un dels casos que hi surt jo vaig participar.

Concretament parlem de Shamameh Ghorbani que va ser condenada a mort per lapidació despres de ser declarada culpable d'adulteri per un tribunal.


Son coses que senten bé, no?

Ja sabeu, si teniu interés a la pàgina surten les instruccions per apuntar-se.

26 de maig 2007

Top 5 imatges electorals

Tot i que tinc un munt de feina faré una pausa per penjar això, ja que sino a partir de diumenge ja no tindrà gaire sentit:

EL MEU RANKING DE LES IMATGES UTILITZADES EN AQUESTS COMICIS

Expreso la meva opinió unicament respecte la imatge electoral, no em fico amb els programes ni discursos ni res d'això.


5. ELLOS CONFIAN EN EL FUTURO (PP)

i el que es jo, no confio en el futur ni del responsable de campanya i encara menys amb la del fotograf de l'Alberto Fernandez.

Els colors aquests ataronjats i totalment freds, em provoquen realment apatia, preferia el blau anterior... a Martorell suposo que no tenien molta pasta i feien servir cartells de fa 4 anys (blaus) i estaven molt millor.

I la foto... quin horror!! Aquest home no pot anar més pentinat??? i fa una cara de pànflid... Vaig estar a Madrid la setmana passada i almenys les fotos de la Espe i el Gallardón eren decents! Com es nota que dediquen recursos allà on saben que tenen possibilitats (i sino compereu les webs de Madrid i les de Barcelona)!!

Per cert, vaig estar buscant el cartell electoral a la web del pp, del pp catalunya, pp barcelona (aquesta última no existeix com a tal, vas directament a la pàgina de l'Alberto) i no hi surt!!! (fins i tot em vaig apuntar a una de les seves webs (deu em perdoni....) i res!!!) Suposo que saben que molt bé no els hi ha sortit tot plegat!!

4. MAYOL (IC-EUiA)

Mayol... i ja està? no hi ha eslogan?? No se... es com si votesis a una persona simplement perque es ella i no m'agrada la idea, jo almenys no voto persones, voto projectes o idees! Sembla una campanya per acontentar al teu electorat i no voler anar més enllà. Podrien haver fet un joc de paraules i dir: FES-TE MAYOL (sona com festa major, no?)

La foto esta bé, però al començament de la campanya vaig veure una diferent amb un primerissim pla on aquesta dona feia molta por!!! Suposo que es van adonar i l'han canviat...

3. NOVA IMATGE? (PSC)

La veritat es que ha priori aquest cartell m'agrada bastant, escapa del típic cartell electoral, dona una imatge més propera a la societat... però a mida que el mirava més em venia la mateixa ideal al cap: "hi ha molts menors..." Així que al final els he contat amb aquest resultat:

- Hi ha unes 15 persones susceptibles de ser menors de 18 anys (a ull, clar...) i 38 de la resta. En total un 28% de menors.

- I quin es percentatge real? Consultant la propia web de l'ajuntament em surt un 14,9%... quasi la meitat!!!!!

No se vosaltres, però jo em sento manipulat amb això... com si volguessin crear una sensació de tendressa que no correspont amb la realitat... no em mola, vamos!!! Així que baixa posicions i es queda en el tercer lloc.

2. EL CANVI (CiU)

Em sembla que aquest cartell (bé, aquest no es el bo, ja que tampoc l'he trobat al web) està bastant bé, dona el missatge que busquen, es dinàmic... vamos que sobresurt del que es veu normalment.
Igual amb la foto, no es el típic frontal i dona proximitat (em fa molta gracia veure que apareix "de carrer" en busca de vot de centre-esquerra, tot el contrari que l'Hereu, tot encorbatat buscant votants de centre-dreta... que us tenim més que clitxats!!!!)

1. BEN UTILITZATS (ERC)



Tampoc he trobat gaire cosa al seu web... però crec que es, i de molt, la millor imatge electoral, aquest paio ja ni mira a camara ni res... i li senta de conya!! diversitat d'imatges per no cansar-te d'una sola i sempre reflectint sensació d'humiltat, no se... però trobo que està molt ben pensada.

Com a curiositat si piqueu www.portabella.cat surt la imatge i campanya actuals, en canvi www.jordiportabella.cat es la web del grup municipal de erc a barcelona (això no em mola tant, però ja sabem que ningú es perfecte, oi?) i surt la imatge electoral de fa 4 anys...




En fi, demà eleccions (esperem que guanyin els menys dolents) i desde aqui us animo a tots a votar, el que sigui però voteu!!! I no em vingueu amb la típica excusa que no us molta ningú, a mi tampoc i per tant votaré en blanc, però crec important manifestar-se en les poques oportunitats que tenim, no?


ABSTENCIÓ ACTIVA!!!

14 de maig 2007

Doble celebració

Avui celebro dues fites importants aconseguides després d'uns quants mesos:

1- M'en vaig a dormir abans de les 23.30!!!!!!!!!!!!! (suposo que escriure això, penjar-ho, rentar-me les dents i demés no m'ocuparà més de 40 minuts, oi???). La veritat es que no té gaire merit, em trobo fatal, me duele todo, així que el millor que puc fer es tenir un sueño reparador!

2- He passat l'aspirador per casa!!!!!! (Ja se que dir aquestes coses no em deixa gaire ben situat però m'es igual!) Potser us pregunteu si realment aquesta es una dada realment significativa, doncs si! Fixeu-vos que amb una aspirada... he omplert la totalitat del dipòsit de l'aspirador!!!!!!!!!!!!


quina passada, oi???

bona nit a tothom!!!!!!

:P

10 de maig 2007

No tinc temps!!!!



algú sap on hi ha dies de 25 hores???