17 de des. 2006

Tornem a començar!!

Ei, gent... quan de temps oi?

Si, ja se que la marxa del fotolog va ser una mica sobtada i un tant maleducada, però com ja vaig dir aleshores necesitava un temps per reflexionar i canviar els formats d'expressió.

Doncs afortunadament per tots aquest temps ja ha passat i tornem a la càrrega!!!!

Comencem amb BERLIN, un viatge que ha suposat un cert punt d'inflexió personal, ok?

Vaig arribar dimarts dia 5, i ja un cop a l'hostal (molt xulo, per cert) vaig decidir fer un passeig entre Treptower Park i Alexanderplatz.

El principal objectiu era trobar un "colosal monumento al Ejercito Rojo" segons la guia i del qual només tenia aquesta foto:


doncs res... vaig preguntar a la gent d'alla i ningú tenia ni idea!!!

al final ho vaig deixar i vaig fer camí cap Alexanderplatz. Va estar bé, em vaig trobar les oficines de la Universal, la Arena (sala de concerts) amb actuacions previstes de Placebo, Depeche Mode i Morrisey per les setmanes següents!! (no m'hagués importat anar a qualsevol d'aquests concerts...) i ja el primer dia una de les visites obligades: el mur! (a East Side Gallery)



i poc després Karl Marx Allee, el carrer del Berlin oriental que portava a Moscú, evidentment MOLT GRAN i amb arquitectura del realisme socialista a totes bandes:


i desde allà fins Alexanderplatz... una bona patejada!!


De les primeres coses que em van cridar l'atenció van ser el mar de bicicletas que circula per Berlin i aparcades a tot arreu i amb total confiança!! i es que el que per nosaltres es impensable, a Berlin es habitual:

(fixeu-vos que les bicis no estan gaire ben lligades!)
....... i buf! un munt més de coses però ara es tard i marxo a dinar a Premià, així que:

to be continue, ok?

1 comentari:

Unknown ha dit...

Quina sort els alemanys vieun en un país que repecta les normes. Tot i que a vegades l'idiosincrasia ibérica té la seva gracia. La veritat es que aquestes bicis amb aquestes miseres cadenes no durrien res. Suposo que seguiràs explicant coses de Berlin al blog, no? Perque crec que et descuides d'agunes importants.

Ara si... Bones festes !!!