10 de gen. 2008

Viatge al tròpic!!

No hi havia caigut fins el cap de setmana passat (el fet que fagi tanta calor ajuda) però evidenment es tropical tot allò que es troba entre els tròpics, no?

Maputo e Inhambane es troben tant al sud que ja han passat el tròpic de capricorn, però dissabte vaig fer, juntament amb 3 italians, una excursioneta (res... 2,5 hores de cotxe incluent 30 minuts de cami de terra infernal) fins a la platja de Morrungulo, al nord d’Inhambane i suficienment al nord com per creuar el...

Jo, Franchescas i Ambrogio inmortalitzant un moment molt important a les nostres vides!


Quines coses oi? Una línia totalment inventada, un cartell que pot estar a 100 km del tròpic verdader però en aquell moment t’és igual! “Para, para!!! que tengo que hacerme una foto aqui!!!!”

La veritat es que el viatge es va fer llarg i el tram de terra una mica pessat, però aprop d’arribar hi havia un canvi de rasant i de cop això:

Una bona combinació de marró, verd i blau, oi?


Agafes certa sensació que el viatge ha valgut la pena, no? El dia en si va ser tranquil: una mica d’aigua, una mica de sol, una mica d’ombra petant la xerradeta i un passeig per la sorra per veure els voltants.

Com que sabia que seria incapaç de recordar el nom del lloc vaig fer aquesta foto...


Una mostra evident que l’home també ha conquerit aquest lloc .

Ara trigaré una mica a fer viatges d’aquests tipus, ja no pel temps sino perque al cotxe del projecte se li han trencat els frens!! Per sort va ser ahir per Maputo i no anava gaire ràpid, però m’arriba a passar a la carretera... millor no pensar-ho!!

De totes formes aquest cotxe es (o era) pel projecte d’Inhambane i jo d’aqui a un mes ja estaré 100% dedicat a Maputo o sigui que com que ja tenia pensat comprar-me un cotxe per moure’m per aqui només he d’avançar les coses una mica.


El Pajero 4 dies abans d’espatllar-se (un altre cop). De la que ens vam lliurar aquell dia!!!!



En fi... com diu el meu cosi: Pau i Amor per tothom!

2 comentaris:

sandritta ha dit...

Aloha, graciäs por tú visita a mi blog.Por cierto, que menudo viaje has hecho al "trópico". Genial tú blog.
Khanimambo

Unknown ha dit...

Sort que no et va passar res amb el cotxe. Me n'alegro.
Ànims !!!